Gypsophila, også kalt Brudeslør blomst.

Brudeslør er en av de mest karismatiske blomstene etter rosene på grunn av deres fortryllende utseende. Blomsten er en buskete plante, og har lange, slanke stengler som mange små blomster vokser på. Resultatet er en nydelig hvit sky av blomster. Brudeslør tilhører plantefamilien Caryophyllaceae og det fulle navnet er Gypsophila paniculata. Den er hjemmehørende i sentral- og Øst-Europa, men finnes også på amerikanske fjell. Blomsten finnes i utallige med blomsterbed og buketter, og er en helt fantastisk blomst.

Dyrking

Brudeslør dyrkes i en varm sandjord som inneholder kritt. De trenger varme for rikelig vekst, og dette er grunnen til at de er å se i tørre regioner. Dersom du ønsker å dyrke den hjemme må du plassere dem i et halvskjermet område der vind ikke kan komme inn for å skade blomstene, og for å skape lunhet. Blomsten vokser seg til en gjennomsnittshøyde på ca. 30-60 cm. Stammen deres er delt inn i mange grener tettpakket med små hvite eller rosa blomster. Brudeslør blomstrer på forsommeren, midt og sent på sommeren, samt tidlig på høsten. 

Hva kan gjøres med bevart brudeslør?

Vi tilbyr bevart brudeslør i en vakker hvitbleket farge, rosa, blå, rød, grønn osv. Denne bevarte brudeslørblomsten vil være et flott tillegg til dine blomsteroppsatser og buketter. Sammen kan vi skape fantastiske blomsterkranser som kan brukes i anledninger som bryllup, babyshowers, bursdager og mye mer. I tillegg til dette er bevart brudeslør fantastisk til papirhåndverk. Disse kan brukes som blant annet brevputer, bursdagskort og også som potpurri. Den passer også godt med blomstene ruscus, riceflower og andre tørkede blomster.

Brudeslør

Brudeslør blomst kan bestilles her: Trykk Her.

Disse delikate blomstene trenger ikke ordentlig pleie som andre blomster. Bare hold dem borte fra vannet, og de vil leve lenge og la lykken vare. De har mange flotte bruksområder og bringer skjønnhet hvor enn den er. Brudeslør er virkelig en plante med mange ulike bruksområder, og om du ønsker å prøve den ut, anbefaler vi deg å reise innom vår butikk i hjertet av Stavern, eller kontakte oss her

Tørkede Blomster i 2019 er noe helt annet enn i 1990. Nå henger ikke blomstene på skapdøra og samler støv lenger. Nå bruker vi tørkede blomster i våre utstillinger, buketter og i kranser. Å fylle opp butikken med tørkede blomster gjør at du sparer mye på utstillingen din, svinnet blir mindre. Nå er også tørkede blomster så vakre at du kan bruke dem i buketter sammen med friske blomster og lage nydelige kranser.

Se gjerne i våre kataloger for inspirasjon og ta kontakt hvis du lurer på noe.

Mail: Torkedeblomster@icloud.com

Tlf: 45 26 89 20

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Sb Tørkede Blomster er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Hvis du privat ønsker å bestille tørkede blomster til noen du kjenner så er det nå er mulig å bestille blomster på nett

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂