Langvarig blomsterlykke

Blomster er en fantastisk skapelse. De av oss som er veldig glad i blomster har ofte flere friske rundt om i hjemmet, men dessverre er det ikke svært økonomisk å bytte friske blomster ukentlig – her kan tørkede blomster være redningen. Disse kan brukes i et langt tidsløp og dersom du ønsker å ha nytte av dine nå friske blomster i lang tid, er det to metoder du kan benytte deg av. Den ene handler om å tørke dem og den andre er å bevare dem.

Tørkede blomster

Selv om tørking av blomster fører til tap av deres helt naturlige utseende, så har disse blomstene svært mange fordeler. Når det gjelder denne metoden brukes vi tradisjonelle teknikker ved å dehydrere dem. Blomstene holdes opp ned da all fuktighet på denne måten blir fjernet fra blomstene etter et par dager. Det finnes også en kjemisk tørkemetode, tørking ved bruk av papir og varmetørking. Alle disse er svært nyttige når du tørker blomster hjemme.

Fordeler med tørkede blomster

  1. De ser nydelige ut i krukker
  2. De kan enkelt brukes som langvarige dekorasjoner til spesielle anledninger som bryllup og babyshowers
  3. De passer nydelig som gavedekor
  4. Noen tørkede blomster blir spiselige
  5. Andre tørkede blomster kan brukes innen hud- og skjønnhetspleie
  6. Noen tørkede blomster brukes til farge da de inneholder naturlig farger

Flere fordeler finner du her.

Bevarte blomster

Bevarte blomster er teknikk for å holde friske blomster levende i lang tid. Metoden innebærer å rehydrere ferske blomster ved hjelp av spesielle teknikker. Disse blomstene plasseres i en løsning av glyserin og andre stoffer i flere dager. Etter denne prosessen er resultatet flotte blomster som kan holde seg i flere måneder. Disse kalles bevarte blomster.

Hvorfor velge tørkede blomster

Selv om de bevarede blomstene ser bra ut finnes det likevel noen ekstra gode grunner til å velge de tørkede blomstene. Vi kan bruke tørkede blomster i dekorasjon til mange ting. Tørkede blomster er nydelige innen dekor. Blomster og planter behøver ikke være friske for å være fine. La dem stå – og la gleden vare. Det kan anses som en noe mer sær og poetisk utredning av den botaniske trenden. Disse passer perfekt for de som er glad i de mer duse og støvete fargenyansene, og opptatt av bærekraftighet. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor.

Uansett om du ønsker å bruke friske blomster, tørkede blomster eller bevarte blomster så er blomster i sin helhet et godt valg til dekor og utsmykning til den som trenger det. Våre blomster brukes som dekor i bryllup, begravelser, konfirmasjoner, dåp, på kontorer, i kantiner, verksteder, sykehus, flyplasser osv.

Vil du lese mer om våre Tørkede Blomster så finner du flere tekster her

Torkedeblomster.no selger kun til forhandlere, men hvis du ønsker å bestille hjem til deg selv så er det mulig å gjøre det her.                                                                                                                           

Ta kontakt hvis du trenger hjelp med din Flora Dekor til ditt neste arrangement eller utstilling. 

Hvis du og din bedrift ønsker å bli forhandler så søker du enkelt her.

Er du aktiv på Instagram og Facebook? Her kan du følge med på oppdateringer og få litt inspirasjon til din neste Flora Dekor. Stavern Blomstermakeri på Instagram. Tørkede Blomster på Instagram. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂