Ingen tørre øyne, bare tørre blomster

Tørkede blomster betraktes som et flott dekorelement. Det beste med dem er at vi kan bruke dem på mange produktive måter. Det er mange mulige måter å bli dra nytte av tørkede blomster på, og under skal vi beskrive hvordan vi kan benytte dem i bryllup.

Bryllupsbukett

Den beste måten å benytte seg av tørkede blomster i et bryllup på er i en bukett. Den vakre samlingen av tørkede blomster innlemmet i buketten gir et fortryllende utseende i bryllupsbuketter. Disse blomstene kan også være svært gunstige for den pollenallergiske som ikke ønsker kunstige blomster.

Bryllupstiaraer eller kroner

I tillegg til bryllupsbuketter blir tørkede blomster også brukt til å lage elegante tiaraer eller kroner som gir et fantastisk og elegant utseende på hodet.

Blomstersky

Blomstersky er enkelt og greit en nydelig sky av blomster. Dette kan være den perfekte bakgrunnen for ethvert vennine, familie eller babybilde fra den spesielle sammenkomsten og gir et friskt og levende utseende til lokalet. Dekorasjon er ikke lenger et problem, og dersom du søker et litt nytt, moderne og fortreffelig utseende til veggen er dette midt i blinken.

Dekorasjon

En annen stor bruk av tørkede blomster skjer i bryllup for å skape kransene og lysekronene. Disse er alle dekorative elementer som finnes i alle bryllup. Disse kransene henges på veggene eller fritt, eller kan brukes til å dekorere dører og selvfølgelig bord. Den beste grunnen til å bruke tørkede blomster i bryllup er at de ikke trenger vann for å holde seg friske slik at du kan nyte hele bryllupet  fullt av blomster uten å måtte gi det en ekstra tanke.

Kaken

Dersom du søker en helhet i bryllupet mellom alt fra kjole, bord og dekor, kan tørkede blomster på kaken være perfekt. Dette vil ikke bare være unikt, men definitivt bli en hit som fanger blikk.

Tørkede Blomster i Bryllup

Blomster og planter behøver ikke være friske for å være fine. I bryllup kan tørkede blomster være den perfekte dekorasjon. La dem stå – og la gleden vare. Det kan anses som en noe mer sær og poetisk utredning av den botaniske trenden. Disse passer perfekt for de som er glad i de mer duse og støvete fargenyansene, og opptatt av bærekraftighet. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor.

Uansett om du ønsker å bruke friske blomster, tørkede blomster eller bevarte blomster så er blomster i sin helhet et godt valg til dekor og utsmykning til den som trenger det. Våre blomster brukes som dekor i bryllup, begravelser, konfirmasjoner, dåp, på kontorer, i kantiner, verksteder, sykehus, flyplasser osv.

Vil du lese mer om våre Tørkede Blomster så finner du flere tekster her

Torkedeblomster.no selger kun til forhandlere, men hvis du ønsker å bestille hjem til deg selv så er det mulig å gjøre det her.                                                                                                                           

Ta kontakt hvis du trenger hjelp med din Flora Dekor til ditt neste arrangement eller utstilling. 

Hvis du og din bedrift ønsker å bli forhandler så søker du enkelt her.

Er du aktiv på Instagram og Facebook? Her kan du følge med på oppdateringer og få litt inspirasjon til din neste Flora Dekor. Stavern Blomstermakeri på Instagram. Tørkede Blomster på Instagram. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag og et supert bryllup! 🙂