Tørkede Dekorasjoner

Tørkede blomster med blanding av fine farger og unik tekstur passer svært godt innen dekorasjon. Selv om de er tilgjengelige hele året, øker deres betydning i vintersesongen når friske blomster ikke er like vanlige og tilgjengelige. Disse er alltid mulig å få tak i, så her kommer en oversikt over hvordan disse blomstene kan brukes innen dekor.

Vase

Vakre vaser er ofte plassert på spisebord eller i salonger, mens andre liker å ha dem i egne soverom. Her kan tørkede blomster øke sjarmen rundt vasen din. Dette kan gjøres ved å for eksempel plassere noen store blomster ytterst og mindre blomster i midten av vasen. Om det er en større vase og det er plass igjen, kan man også legge til bregner eller linfrø – og vipps har du en nydelig bukett med blomster som er tørket.

Krans

Kranser er vakre arrangementer av blomster, typisk i form av en ring. Disse brukes ofte på spesielle anledninger som bryllup og i julen. Slike kranser kan bestilles ferdige fra en blomsterbutikk, eller kan lages selv hjemme. Det du trenger for å lage denne er halm eller styrofoam, noen blomsterpinner, wire av 0,0285 diameter, lim og tørkede blomster eller andre urter som du vil legge til i kransen.

Neste trinn er å forme disse blomstene, bladene eller kjeglene til en base ved hjelp av pinner eller lim der det er nødvendig. Denne skal være rund eller den formen du selv har valgt. Nå er kransen klar til bruk og kan henges på vegg eller lagres til en spesiell anledning da den ved bruk av tørkede blomster vil holde lenge.

Veggdekorasjoner

Når det kommer til veggdekorasjoner fungerer tørkede blomster helt fantastiske. Disse gir et fascinerende utseende og kan også dekorere de allerede hengende fotorammene for å pynte opp litt ekstra.

Stearinlys

Hvis du vet hvordan du lager stearinlys, kan du også bruke tørkede blomster i disse. Du kan legge til disse blomsterbladene i stearinvoks og la dem tørke, og vil definitivt oppnå et både fascinerende og vakkert utseende.

Kroppspleie

Hvis du er en herbalist og tilbereder urtebad for folk, er tørket blomster det beste alternativet for deg. Duften av de tørkede blomstene er fascinerende, og kunden vil definitivt føle seg avslappet med den vakre dekorasjon-effekten som produseres av tørkede blomster, samt deres effektivitet selv i tørket tilstand for eksempel i et urtebad.

Vakre brevputer

Hvis du er en person som elsker å skrive brev til dine kjære, kan du bruke tørkede blomster til å dekorere papirene. Det eneste du vil trenge er lim og en pensel. Lim på siden, dryss disse blomstene og spre dem ved hjelp av pensel. La dem tørke en stund og sjekk de endelige resultatene, og du vil få en vakker brevpute.

Potpurri

Potpourri er blandingen av tørkede blomster med noe fikserende og der luktene plasseres i en bolle. Fiksativet brukes til å gjøre duften av disse langvarig. Denne potpourri plasseres i rom for å gi den nydelige aromaen av blomstene.

Til bryllupet

Om du er allergisk mot friske blomster, og ikke ønsker kunstige, kan tørkede blomster være helt fantastiske til bryllupet. Du kan bestille disse bryllupsbuketter på nettet eller kan få dem ved å besøke en nærliggende blomsterhandler som jobber med disse.

Tørket som Flora Dekor

Vi kan bruke tørkede blomster i dekorasjon til mange ting. Disse er nydelige innen dekor. Blomster og planter behøver ikke være friske for å være fine. La dem stå – og la gleden vare. Det kan anses som en noe mer sær og poetisk utredning av den botaniske trenden. Disse passer perfekt for de som er glad i de mer duse og støvete fargenyansene, og opptatt av bærekraftighet. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor.

Uansett om du ønsker å bruke friske blomster, tørkede blomster eller bevarte blomster så er blomster i sin helhet et godt valg til dekor og utsmykning til den som trenger det. Våre blomster brukes som dekor i bryllup, begravelser, konfirmasjoner, dåp, på kontorer, i kantiner, verksteder, sykehus, flyplasser osv.

Vil du lese mer om våre Tørkede Blomster så finner du flere tekster her

Torkedeblomster.no selger kun til forhandlere, men hvis du ønsker å bestille hjem til deg selv så er det mulig å gjøre det her.                                                                                                                           

Ta kontakt hvis du trenger hjelp med din Flora Dekor til ditt neste arrangement eller utstilling. 

Hvis du og din bedrift ønsker å bli forhandler så søker du enkelt her.

Er du aktiv på Instagram og Facebook? Her kan du følge med på oppdateringer og få litt inspirasjon til din neste Flora Dekor. Stavern Blomstermakeri på Instagram. Tørkede Blomster på Instagram. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂