Tørkede blomster; flotte, godtluktende og langvarige

Mange velger ofte eksempelvis de falske over de tørkede blomstene. Silkeblomster er kunstige blomster som er laget av forskjellige materialer, men typisk er dominerende bruk av stoff som polyester. Disse blomstene er skapt i forskjellige former og farger, akkurat som de ekte, og selv om de for mange kan virke både utdatert, vil vi her presentere noen supre fordeler med tørkede blomster.

Pampas er en av våre mest solgte tørkede strå/blomster. Se mer her.

  1. Tørkede blomster er enkelt og greit tørket fra naturlige friske blomster. Fordelen med de tørkede er dermed at de både ser og føles ekte (noe de er), og holder lenge.
  2. De har fortsatt noe duft i dem som gjør dem svært attraktive. Disse passer derfor perfekt for deg som ønsker en ikke for sterk duft av blomster rundt deg, samtidig som du ikke vil gå helt foruten.
  3. Utseende hos tørkede blomster er også veldig flott. De har et naturlig utseende med mange små detaljer oss blomsterelskere digger.
  4. Den neste tingen som er supert når det gjelder tørkede blomster er vedlikehold. De trenger ikke mye pleie for å se helt fantastiske ut og en liten støvpuss i ny og ne burde holde helt fint.
  5. Tørkede blomster kan brukes til mange ulike formål og er helt supre for den som måtte mangle litt kreativitet i en periode. De er en bekymringsfri løsning og kan brukes til alt fra dekorasjon til en nydelig gave.
  6. Tørkede blomster er noe mer på den miljøvennlige siden, og inneholder ikke kjemikalier som kan være helsefarlige.
  7. Samtidig er blomster som er tørket en unik gave til den som elsker blomster og kanskje allerede har vært borti det aller meste, og vil prøve noe nytt.

La blomstene bli

Blomster og planter behøver ikke være friske for å være fine. La dem stå – og la gleden vare. Det kan anses som en noe mer sær og poetisk utredning av den botaniske trenden. Disse passer perfekt for de som er glad i de mer duse og støvete fargenyansene, og opptatt av bærekraftighet. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor.

Uansett om du ønsker å bruke friske blomster, tørkede blomster eller bevarte blomster så er blomster i sin helhet et godt valg til dekor og utsmykning til den som trenger det. Våre blomster brukes som dekor i bryllup, begravelser, konfirmasjoner, dåp, på kontorer, i kantiner, verksteder, sykehus, flyplasser osv.

Vil du lese mer om våre Tørkede Blomster så finner du flere tekster her

Torkedeblomster.no selger kun til forhandlere, men hvis du ønsker å bestille hjem til deg selv så er det mulig å gjøre det her.                                                                                                                           

Ta kontakt hvis du trenger hjelp med din Flora Dekor til ditt neste arrangement eller utstilling. 

Hvis du og din bedrift ønsker å bli forhandler så søker du enkelt her.

Er du aktiv på Instagram og Facebook? Her kan du følge med på oppdateringer og få litt inspirasjon til din neste Flora Dekor. Stavern Blomstermakeri på Instagram. Tørkede Blomster på Instagram. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂