Flora Dekor og Lykke Blomster

Lykke blomster er tørkede blomster som brukes av bloggere, influencers og folk som driver med interiør. Tørkede blomster i rosa, grå og duse farger blir ofte betegnet som Flora Dekor, Rosa Lykke, Lykke Blomster, Rosa Lykke Blomster da de har en tendens til å fange den naturlige skjønnheten i sin fineste form.
På bildet ser du Lagurus i alle sine fine, sterke farge nyanser.

Lagurus Miks

Mange bruker med hjelp av slike tørkede blomster å lage fengslende utstillinger og bakgrunner for bildene sine. Tørkede blomster brukes ofte som dekor, der av navnet Flora Dekor.  På grunn av deres levetid, harde kronblad og blader kan de lett vare i opptil 6-12 måneder og derfor foretrekker mange å bruke dem fremfor andre tradisjonelle og friske blomster. Med tørkede blomster er det mulig å bytte ut ulike utstillinger og spare på blomstene for å få litt variasjon. Mange butikker og bedrifter bruker tørkede blomster som Flora Dekor. 

Et bredt spekter av tørkede blomster brukes av moteblogger for å gjøre bloggene deres mer attraktive og tiltalende. Det er ofte disse blomstene som vi kaller Flora Dekor, Lykke Blomster eller Rosa Blomster. 

Palmebladkrans

Mer en Flora Dekor & Lykke Blomster

Men det finnes så mye mer enn Flora Dekor og Lykke Blomster, disse rosa blomstene er kun toppen av fjellet. Tenkt deg en stor Hortensia med en dyp rød farge, eller et Artisjokk hode som er bleket, eller en krans med palmeblader, dette skaper kreative buketter og dekorasjoner. Vil du lese mer om dekor med palmeblader? Tørkede Blomster er så mye mer enn kun Rosa Blomster eller Lykke Blomster, der er et hav av vakre Tørkede Blomster. 

Tørkede blomster kan lett farges og modifiseres til noe unikt og attraktivt. 

Noen av de tørkede blomstene som ofte brukes av influencers, bloggere og motedesignere er nevnt nedenfor:

1. Lagurusovatus

Lagurusovatus er en type tørket blomst som for det meste finnes i Middelhavsbassenget og nærliggende regioner som Saudi-Arabia eller Krim. Imidlertid har spredning av typen skjedd gjennom årene og den er nå også tilgjengelig i deler av Storbritannia. Den betegnes også som harehale ettersom blomsten ligner formen på en harehale. Den er mye brukt til å dekorere vaser, buketter eller den kan brukes til å pynte håret eller kjolen. Det er Lagurus do ofte ser i alla mulige farger hos bloggere og på Instagram og de er ofte # med Rosa Lykke Blomster, Lykke Blomster eller Flora Dekor. Kjært barn har mange navn. 

2. Pampas

Tørket pampasgras er kjent fordi det kan farges i forskjellige farger. Den kommer i en hvitfarge og ligner en fjær. Pampas-gress trenger vann for å vokse, men når det er ferdig dyrket kan det vare i betydelig tid, spesielt mer enn en frisk blomst ville vare. Gjennomsnittlig levetid for et pampasgress er minst 10-15 år, noe som er mer enn noen annen type tørkede blomster som er tilgjengelige i markedet. Det mest interessante faktum med Pampas-gresset er at det har en tendens til å vokse i varmt vær om sommeren og dør i veldig kaldt vær om vinteren. Dette er en av faktorene til at den er litt dyrere enn andre tørkede blomster. 

Pampas

3. Immortels Helichrysum

En annen kjent tørket blomst som brukes rikelig av mennesker over hele kloden er Immortels Helichrysum. Tørkede blomster som denne typen blomster som kan beholde formen på bladene og knoppene i en lang periode. Kronbladene til denne blomsten er veldig harde, og dette er en av grunnene til at den kan holde seg i sin egentlige form etter tørkeprosessen. Denne blomster er egentlig ikke en del av Lykke Blomster begrepet, men passer godt inn som Flora Dekor. 

4. Gomphrena

Gomphrena dyrkes i de tropiske delene av Amerika og kommer i tre farger, dvs. hvitrosa og lilla. Blomstens knopper er enten runde eller ovale i formen.

5. Helichrysum

Helichrysum finnes i deler av Afrika og Australia. Den kommer i livlige farger som oransje og lilla, og derfor foretrekker mange denne fremfor andre tørkede blomster. Det er en høy plante med en 40 til 100 cm høy stilk som kan brukes til å dekorere kurver. Mange influencers og motebloggere deler ofte bilder av bruk av helichrysum-tørkede blomster for å dekorere enhver gave eller kurv de sender ut til sine lojale kunder eller følgere. Blomsterknoppen kan males i forskjellige farger ved hjelp av spraymaling. Mange maler ofte den i gylden eller sølvfarge for å få den til å se mer sofistikert og estetisk tiltalende ut.

Helichrysum

6. Ammobium

Det unike med Ammobium er at de er tilgjengelige i vintersesongen når de fleste blomster fremdeles er i sin vekstprosess. Folk vil sannsynligvis finne slike blomster rundt seg i kaldt vær i stedet for til sommeren. Blomsterbladene i blomsten er hvite i fargen med en gul knopp i midten. Den finnes i Australia og brukes mest til å dekorere kurver eller buketter.

7. Amaranter

Amaranter er den beste formen for tørkede blomster som har en tendens til å opprettholde sin form og farge mer når de er tørket ut og bevart for fremtiden. De er lange stengler av blomster som kommer i farger som burgunder, grønn, gul og hvit. De kan til og med brukes til å dekorere veggheng, eller motebloggere kan bruke det til å dekorere bakgrunnen til neste innlegg, derav flora dekor.

Flora Dekor

Tørkede blomster er i dag lett tilgjengelige og på grunn av deres lange levetid er det mange motebloggere, influencers og arrangører som foretrekker dem fremfor tradisjonelle friske blomster. De kommer i forskjellige former og størrelser, og det faktum at de kan farges i forskjellige farger og nyanser gjør dem mer unike som dekor. Tørkede Blomster kan hjelpe deg med å lage fengslende innlegg i sosiale medier ettersom fargen og formen pleier å skille seg ut blant forskjellige typer blomster som er tilgjengelige i markedet. Her kan du får litt mer inspirasjon om hvordan du bruker Tørkede Blomster som Dekor hjemme.

Uansett om du ønsker å bruke friske blomster, tørkede blomster eller bevarte blomster så er blomster i sin helhet et godt valg til dekor og utsmykning til den som trenger det. Våre blomster brukes som dekor i bryllup, begravelser, konfirmasjoner, dåp, på kontorer, i kantiner, verksteder, sykehus, flyplasser osv.

Vil du lese mer om våre Tørkede Blomster så finner du fler tekster her.
Torkedeblomster.no selger kun til forhandlere, men hvis du ønsker å bestille hjem til deg selv så er det mulig å gjøre det her.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp med din Flora Dekor til ditt neste arrangement eller utstilling. 

Er du aktiv på Instagram og Facebook? Her kan du følge med på oppdateringer og få litt inspirasjon til din neste Flora Dekor. Stavern Blomstermakeri på Instagram. Tørkede Blomster på Instagram.

Stavernspikene